Investera som mästarna

En unik sammanfattning av vad som vägleder några av världens bästa investerare. Boken är slutsåld. En nyutgåva kommer 2021.
Författare: Jonas Bernhardsson

Köp boken på Adlibris
Köp boken på Bokus

 

Lär dig vad de stora mästarna har gemensamt. Hur de arbetar, lever, tänker och investerar. Välkommen att stifta bekantskap med några av de största placerarna genom tiderna. Jonas Bernhardsson guidar dig bland sjutton utvalda, starka personligheter och deras investeringsstilar.

Du får i boken träffa kända och okända börsprofiler som under en lång tid utmärkt sig på börsen antingen genom att de har lyckats exceptionellt bra eller också misslyckats kapitalt. Finns det några gemensamma drag mellan dessa så olika investerare? Vad skiljer deras placeringsstrategier åt? Vi har alla mycket att lära av dem som har lyckats före oss och misslyckats.

Investera som mästarna är en unik sammanfattning av de tankar, värderingar och principer som vägleder världens bästa investerare. Warren Buffett brukar säga att han är "85 procent Graham och 15 procent Fisher". Ta reda på vem som är din förebild!

Fler boktips här

  

Uppsnappat på sociala medier

"Det är helt klart Topp 3 bästa boken jag läst inom investeringar."

"Favoritböckerna."

"Läs: Investera som mästarna"

"Min favorit i Sverige någonsin är Investera som mästarna : från Aktiestinsen till Soros."

"Sammantaget är Investera som mästarna en mycket bra bok som jag kan rekommendera alla som vill få en kort och koncis genomgång av de största investerarna."

"Överlägset bästa boken någonsin på svenska inom aktier!"

”Investera som mästarna” - boken som jag har rekommenderat mest, för de som vill ha en snabb översikt över investerare & strategier."

"Boken är lättläst och barn kan läsa den själva men den är också lämplig för högläsning. En förälder som högläser kan gott läsa den här boken för de minsta och skapa intresse och fascination."

"Böcker att läsa skulle jag rekommendera: "investera som mästarna" jättebra för att få höra om skillnader i investeringsstil men kan ändå lyckas."

"Rekommenderas starkt!"

"Är fascinerad av de gamla gubbarna som nämns i Jonas utmärkta bok som jag rekat sjuttioelva gånger (Investera som mästarna: från Aktiestinsen till Soros)."

"Läste "investera som mästarna" och kom fram till att jag ville investera i en kombination av Fischer, Lynch, och Buffett och Munger :) Fick tillgång till mitt sparkapital som min mamma hade sparat åt mig och starta konto på avanzxa. Resten är historia."

”Investera som mästarna” var bra inspiration när jag började min resa med att läsa och lära från de bästa. Tack för det!"

"Även jag kom igång på riktigt efter att jag läst "investera som mästarna" innan dess hade jag bara dumma misstag, som förhoppningsvis inte blivit allt för dyra lärdomar!"

"Svårt att sätta ett exakt betyg, men visst är Investera som Mästarna bra!"

"Ja den där boken gillar jag. Ska läsa några kapitel i den sen för den är så nice."

"Dagens boktips är; Investera som mästarna från aktiestinsen till soros."

"Helt klart den bästa morgonläsningen på länge."

"Den bästa är den om olika investerare som Jonas också skrivit."

"Boken är väldigt inspirerande och ger många handfasta råd."

"Bra start för nyböjare som vill ha snabb översikt över olika investeringsstilarna."

"En av mina 5-7 favoritböcker genom tiderna på aktietemat."

 

 

”I hela mitt liv har jag inte träffat en vis människa som inte läser hela tiden. Inte en enda. Du skulle bli förvånad om du visste hur mycket Warren och jag läser. Mina barn skrattar åt mig, de tycker jag är en bok med ett par ben som sticker ut.”

 – Charlie Munger

”Det mest värdefulla som en investerare kan göra är att läsa. Har du lagt märke till att de stora investerarnas kontor är fulla av böcker, inte dataskärmar?”

– Ian Cassel

Search